Rabu, 1 Disember 2010

SABUN PAYUDARA

Sabun Payudara - 3 ketul

HARGA: MYR30.00

Mungkin anda tidak pernah mengidamkan tampil dengan dada yang membusung montok penuh. Tapi sebagai seorang perempuan, wajar sekali bila anda ingin memiliki payudara yang kencang
Bayangkan betapa tidak indahnya bila apa yang menjadi aset penting bagi setiap perempun itu berbentuk 'jatuh'. Seberapa pun ukurannya, anda pasti setuju payudara akan terlihat lebih indah bila kencang dan terawat.
Payudara kecil akan terlihat indah jika anda pintar 'mengangkatnya' sehingga terlihat 'penuh'.
Tanpa menjalani sebarang pembedahan, suntikan dan melibatkan kos yang mahal anda masih kelihatan anggun serta menawan dengan bentuk payudara yang menjadi idaman setiap wanita.
Sabun payudara ini menggunakan aroma sensasi bagi mengekalkan haruman selepas penggunaannya. Sabun Payudara ini untuk mengekalkan bentuk dan penegangan payudara. Selain dari itu ia merangsang 'mammary gland' supaya kekal active dan ini antara punca kesihatan kepada payudara agar sentiasa sihat dan kekal cantik. Ianya selamat digunakan dan tidak memberi kesan sampingan.

KELEBIHAN:
Menegangkan Payudara Yang Kendur Atau Jatuh.
Memejalkan Struktur Otot Payudara Yang Longgar.
Membesarkan Payudara Yang Kecil Dan Bermasalah - Membantu Tumbesaran.
Mencantikkan Struktur Payudara secara semulajadi, selamat & berkesan.

CARA PENGGUNAAN NYA:
Guna sabun setiap kali mandi. Biarkan 2-5 minit disamping urutlah sekitar payudara anda. Selepas itu bilas macam biasa. Ia membuatkan kulit payaudara lebih bersih, lembut, gebu serta mencerahkan bahagian (tampuk puting) agar kemerah-merahan. Sabun payu dara ini
Adalah merupakan salah satu produk payudara yg membantu bertindak sebagai agen pembentukan semula payudara dengan bertindak mengembalikan kepada bentuk asal seperti menegangkan dan membesarkan serta mencantikkan struktur payudara. Serta berupaya bertindak sebagai agen memecahkan lemak yang tidak diperlukan atau berlebihan yang boleh menyebabkan struktur payudara melondeh atau pun jatuh.
Berasaskan herba, suci dan selamat tanpa kesan sampingan
Mampu mencegah kanser menerusi herba yang digunakan
Memadatkan dan membentuk payudara agar lebih kemas
Mencantikkan tekstur kulit payudara agar lebih bersih, halus dan lebih cerah
Memberikan kesan maksimum dalam tempoh sebulan

KANDUNGAN:

Caffeine Tea Salicylate Panthenol:

Iaitu sejenis kaffein daripada pokok teh yg tumbuh dikawasan tanah tinggi atau berbukit serta bersuhu sejuk. Kaffein tersebut didapati dapat bertindak sebagai agen menegangkan struktur payudara dgn berkesan secara semulajadi.

Pegaga:
Sejenis tumbuhan yg hidup di Asia yg mana didapati oleh pakar perubatan ianya berkesan dlm bertindak sebagai agen memejalkan.

Glycerin:
Berupaya bertindak sebagai agen memecahkan lemak yg tidak diperlukan atau berlebihan yg boleh menyebabkan struktur payudara melondeh atau pun jatuh.

Minyak Lanolin:
Berkesan dalam membantu melembabkan kulit payudara agar tidak menjadi kering ketika proses penegangan dan memejalkan struktur payudara

Tiada ulasan:

Catat Ulasan